Taller de cotxes

Av. Montserrat, 47 - 08777 Sant Quinti De Mediona (Barcelona) Tel: 938 999 109 jmllobet@tallerllobet.com
taller mecanic

Reparació de motor

No deixi de consultar-nos, sobre qualsevol dubte o problema que li pugui sorgir amb el seu motor.

llegir més
pneumatics

Alineació de rodes

L'alineació de les rodes consisteix a posar paral·leles les rodes de cada eix i paral·lels els eixos entre si.

Llegir més
canvi d'oli

Canvi d'oli

Una de les claus que cal tenir en compte quant al rendiment del motor d’un cotxe és, sens dubte, la lubrificació.

Llegir més

Manteniment del seu vehicle

A Tallers Llobet realitzem el manteniment del seu vehicle, d'una forma ràpida i eficaç. Canvis d'oli, corretja de distribució, pneumàtics, bateria...

Si vostè és propietari d'un cotxe ha de saber que mantenir-se al dia amb el manteniment del cotxe programat pot estalviar diners. El manteniment regular redueix les possibilitats que vostè hagi de pagar per reparacions costoses en el futur, o fins i tot que potser hagi de aconseguir un cotxe totalment nou.

taller de vehicles
Corretja de distribució

La corretja de distribució garanteix la sincronització dels sistemes mecànics: vàlvules, pistons, arbres de lleves. El trencament d'aquesta peça comporta, per sistema, seriosos danys en el motor. La corretja de distribució s'ha de substituir obligatòriament de manera preventiva segons les recomanacions del fabricant. La seva longevitat varia i oscil · la entre els 60.000 i els 160.000 km. La seva vida útil també és temporal: de 5 a 7 anys, encara que no s'ha superat el quilometratge previst.

A Taller Llobet contrastem amb vostè la freqüència de substitució a la base de dades. Així mateix, elaborem un pressupost gratuït i realitzem l'operació única i exclusivament amb recanvis homologats. Fem una operació de qualitat amb rapidesa, reduint, així, el temps d'immobilització del seu vehicle.

canvi de neumatics
Els pneumàtics

Els pneumàtics tenen un paper primordial en l'estabilitat i la seguretat. Com a únic punt de contacte amb el terra, l'estabilitat del seu vehicle depèn del seu estat. Per això hi ha un llindar de desgast que no s'ha de superar.

Un pneumàtic la profunditat de dibuix està en 1,6 mm (límit legal) ha perdut el 95% de la seva adherència. Si és el cas del seu cotxe, s'arrisca a patir l'aquaplaning i la seva distància de frenada és cada vegada més gran. Uns pneumàtics desinflats també representen un perill per a la seva seguretat al volant i són també sinònim de desgast prematur i augment de consum de carburant. Aconsellem per tant que comprovi regularment l'estat i la pressió dels seus pneumàtics.

Com haurà comprès, el bon estat dels seus pneumàtics és primordial per a la seva seguretat. Li aconsellem que els faci comprovar regularment. En acudir a Tallers Llobet, li proporcionem: • Un control gratuït i visual dels seus pneumàtics: inflat, desgast, envelliment, geometria. En qualsevol moment, sense cita prèvia. • Un pressupost gratuït dels pneumàtics més adaptats a les seves necessitats.

Serveis

Deixi el seu vehicle a les nostres mans amb total garantia
 • Treballem amb companyies d'assegurances
 • Personal qualificat
 • Àmplia experiència
 • Serietat
 • Professionalitat
 • Atenció personalitzada
 • Assessorament
 • Pressupost sense compromís
 • Rapidesa
 • Eficàcia
 • Qualitat
 • Garantia

Formes de pagament: A consultar

Taller multimarca

Treballem amb totes les marques de vehicles

Oferim la possibilitat de recollida del vehicle a domicili i posterior lliurament després de la reparació o revisió. Perquè sabem que el seu temps és or. Sense molèsties ni desplaçaments innecessaris.

taller multimarca

Actualment oferim revisions en general del seu vehicle, canvis d'oli i filtres, així com substitució de discos i pastilles de fre, com el manteniment en general del seu vehicle, (canvi de diferents fluids del vehicles, substitució de pneumàtics, etc ..) també realitzem reparacions més importants com canvis d'embragatge, corretges de distribució.