Taller de cotxes

Av. Montserrat, 47 - 08777 Sant Quinti De Mediona (Barcelona) Tel: 938 999 109 jmllobet@tallerllobet.com
taller mecanica

Reparació de motor

No deixi de consultar-nos, sobre qualsevol dubte o problema que li pugui sorgir amb el seu motor.

Llegir més
neumatics

Alineació de rodes

L'alineació de les rodes consisteix a posar paral·leles les rodes de cada eix i paral·lels els eixos entre si.

Llegir més
canvi d'oli

Canvi d'oli

Una de les claus que cal tenir en compte quant al rendiment del motor d’un cotxe és, sens dubte, la lubrificació.

Llegir més
codi QR
Codi QR

Pots entrar a la nostra web a través del teu mòbil, llegint el codi QR de la imatge.

Qui som?

Josep Maria Llobet
La família Llobet porta dues generacions oferint serveis mecànics als veïns de Sant Quintí de Mediona..

És un taller familiar.
Tallers Llobet neix a la dècada dels 70 de la mà del meu pare, Pere Llobet qui decideix regentar i crear la seva pròpia empresa. El meu pare va obrir les portes l'any 1971 i jo hi he estat des de petit, però des del 1991 de manera oficial.

Dues generacions oferint tot tipus de serveis als veïns de Sant Quintí de Mediona i rodalies. La nostra gran experiència ens permeten donar-li el millor servei per a vostè i per al seu vehicle. Sempre a uns preus raonables.

Tot tipus de pressupostos sense compromís.

Servei Integral

Tallers Llobet vol oferir als seus clients un servei integral en qualsevol marca de vehicles tant en direcció, frens, suspensió com pneumàtics, donant un servei excel•lent avalat per l’experiència i la professionalitat, i oferint al client un tracte humà i personalitzat. A Tallers Llobet realitzem tot tipus de serveis per la reparació i manteniment de l’automòbil. Diagnosis complerts del seu vehicle amb un servei professional, de qualitat i personalitzat.

reparacio de motors
Experiència

Tallers Llobet solucionarà de manera eficaç qualsevol problema sobre el manteniment del seu vehicle i l’aconsellarà professionalment sobre el que realment necessita. A Tallers Llobet t'oferim el millor tracte i la millor solució perquè el teu vehicles sempre estigui a punt.

La nostra llarga experiència ens permet realitzar el diagnòstic i la reparació de l'avaria amb rapidesa i precisió.

manteniment de vehicles
Qualitat

Les nostres activitats arriben a la reparació, manteniment i instal.lació en totes les seves vessants, solucionant  qualsevol  tipus de problema mecànic, de motor, caixes de canvi (tant manuals com  automàtiques), frens, suspensió, electricitat.

Li estalviarem temps en fer un diagnòstic precís. Demani cita per telèfon o vingui al nostre taller si està buscant un taller mecànic amb experiència i qualificació que li presti un servei integral en la reparació i manteniment del seu vehicle.

canvi de bateries
Professionalitat

Realització de les operacions de manteniment i desgast més freqüents: revisions, canvis d'oli i filtre, substitució de filtres d'aire i d'habitacle, canvis de bugies, bateries, silenciosos, pneumàtics, amortidors, pastilles i discos de fre.

Taller LLobet li solucionarà qualsevol tipus d'avaria, serà el taller on acudir quan passi una eventualitat al seu vehicle, necessiti de manteniment o sorgeixi qualsevol dubte que tingui sobre el funcionament correcte del mateix.

Sant Quinti de Mediona

Horari:

dilluns - divendres:

09:00 - 13:00

15:30 - 20:00

dissabte:

09:00 - fins migdia

Taller Llobet

 

Taller llobet

 

Sant Quinti de Mediona

Firestone neumaticos